Instagram bo služil na vaš račun

Foto: EPA
Foto: EPA
Spremenjena pravila uporabe Instagrama. Vaše fotografije bodo lahko, brez dovoljenja ali obvestila, prodajali oglaševalcem.
Oglej si celoten članek

Facebookova stran za objavljanje fotografij Instagram bo s 16. januarjem spremenila pravila pogojev uporabe.

Po novem bodo lahko brez privolitve uporabnika ali obvestila lahko fotografije prodajali oglaševalcem, omogočili bodo tudi dostop do podatkov o uporabnikih. 

Edini način, da to preprečite, je, da izbrišete svoj račun pri Instagramu, piše BBC. "To pomeni, da se bomo lahko učinkoviteje borili proti smetenju, lahko bomo hitreje zaznali sistemske napake in ga izboljšali, saj bomo razumeli način uporabe," so sporočili iz  Instagrama.

Načrtovane spremembe so med nekaterimi uporabniki naletele na ogorčene odzive. Newyorški fotograf Clayton Cubbit je prepričan, da si je Instagram s tem spisal samomorilsko pismo. Po mnenju analitikov bodo spremembe odvrnile kar nekaj uporabnikov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.