Internetni hit: razbijanje iPada

Foto: Žurnal24 Nekateri so nestrpno čakali nanj, nekateri so ga razbili. (Foto: Apple)

Your browser doesn’t support HTML5 video

V enem dnevu si je posnetek neznanca, ki s kijem za baseball uniči povsem nov iPad, ogledalo več desettisoč ljudi.
Oglej si celoten članek

 

Čeprav razlog razbijanja ni čisto znan, pa si je posnetek od nedelje ogledalo že prek sto tisoč ljudi, piše Daily Telegraph. Kakor je v svojih komentarjih na youtubu napisal eden od uporabnikov, je protagonist posnetka pred tem kupil že tri iPade in se odločil, da ima enega viška.

Apple je sicer začel svoj najnovejši in medijsko močno razvpit proizvod prodajati v soboto zvečer, najbolj zagreti oboževalci njihovih proizvodov pa so v spalnih vrečah čakali pred trgovinami. Naval prednaročil je bil velik in v podjetju pričakujejo, da bodo do konca leta prodali tri milijone primerkov.

Kritiki pa opozarjajo, da tablični računalnik ne bo zadovoljil uporabnikov, ki zahtevajo veliko procesorske moči, prav tako z njim ni možno klicati ali fotografirati, čeprav gre za mešanico računalnika in iPhona. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.