Tako je gorelo ob Tbilisijski ulici

Foto: zurnal24.si Požar na Tbilisijski ulici Foto: zurnal24.si Požar na Tbilisijski ulici
Na Tbilisijski ulici v Ljubljani je včeraj okoli 19. ure zvečer prišlo do intervencije zaradi požara.
Oglej si celoten članek

Po poročanju očividca so včeraj malo pred 19. uro zaprli Tbilisijsko ulico v Ljubljani po intervenciji treh gasilskih vozil zaradi visokih ognjenih zubljev. Prej naj bi prišlo do močnega poka, ob katerem so se tudi zatresle okoliške hiše.

Informacijo so na policiji potrdili in dodali, da v vrtni lopi, ki je zagorela, ni bilo nikogar. Škoda je nastala na inventarju, lopa je pogorela. Policisti sedaj izvajajo preiskavo, ali je šlo zgolj za nesrečen dogodek zaradi vnetljive snovi ali česa drugega, ali za namerno dejanje.

Na portalu uprave za zaščito in reševanje sicer poročajo, da je zgorela bivalna baraka, velikosti 6 x 4 metre.

Mimoidoča je dogajanje posnela:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.