iPhona 6 ne nosite v žepih!

Skrivljen! Javljajo se novopečeni lastniki iPhona 6, ki trdijo, da se jim je telefon skrivil, ker so ga med sedenjem imeli v žepu.
Oglej si celoten članek

Javlja se vse več ogorčenih kupcev, ki so po več ur stali v vrstah, da bi bili med prvimi, ki se lahko pohvalijo z novima iPhone 6 in iPhone 6 Plus. Po le nekaj dneh uporabe so namreč ugotovili, da se telefon z aluminijastim okvirjem kaj lahko skrivi.

Apple, ki se je pohvalil z rekordno prodajo novih telefonov, se uradno na pritožbe še ni odzval.

Da je res potrebne le malo sile, da se telefon ukrivi, pa dokazuje zgornji videoposnetek (posnetek je v angleškem jeziku).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:56 24. September 2014.

    Jaz sem pa mislil, da bom lahko z njim kamenje razbijal, he he. Sicer pa tisti, ki da za to …

  • 19:58 24. September 2014.

    Ma kaj se pritožujejo. Za 800 ojrov do dobili telefon z ukrivljenim zaslonom he he he.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.