iPhone 6 Plus razprodan

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
iPhone 6 - naval predvsem na večjo različico.
Oglej si celoten članek

Norija za Applovimi izdelki ne pojenja – v ZDA so že razprodali iPhone 6 Plus. Manjši model iPhone 6 pa je še na voljo, datum dobave pa je že 19. september.

Apple je novosti predstavil v torek, danes pa so začeli sprejemati prednaročila. In takoj so se pojavile težave. Spletna trgovina Appla se je kmalu po začetku sprejemanja prednaročil sesula, številni po več ur niso mogli dostopati do strani. Tisti, ki pa so že prišli na stran, so imeli težave izpeljati celotno naročilo.

Nič nočejo povedati o ceni

Pri Telekomu Slovenije nam niso želeli izdati, kdaj bodo nove modele iPhonov začeli prodajati tudi pri nas, prav tako niso razkrili, kolikšna bo cena. Zagotavljajo pa, da bo na voljo zadostna količina novih iPhone 6 in iPhone 6 Plus. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:30 12. September 2014.

    Vsi prav lepo vabljeni v prečudovito Izolo v soboto 13. septembra ob 11. uri, kjer bomo skupaj praznovali priključitev Primorske. …

  • 19:18 12. September 2014.

    Razkrili niso nic, ker nimajo informacij! Ko bo apple razkril datum takrat bomo vedli.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.