"iPhone ni popoln"

Foto: Žurnal24 Steve Jobs je eno največjih imen na svetovni tehnološki sceni. (Foto: Reuters)
Apple bo zaradi znanih težav pri iPhonu 4 vsem kupcem zastonj dodal poseben etui za nemoten sprejem signala.
Oglej si celoten članek

Če sedanji uporabniki s to rešitvijo ne bodo zadovoljni, imajo do 30. septembra čas, da pametni telefon vrnejo, nazaj pa bodo dobili vso kupnino.

"Nismo popolni in tudi telefoni niso, a želimo, da so vse naše stranke zadovoljne," je na posebni tiskovni konferenci povedal prvi mož giganta Steve Jobs. Pri tem izpostavlja, da kljub težavam z anteno, do katerih pride, če uporabnik drži telefon na njegovem spodnjem delu, delež vračil iPhona 4 znaša le 1,7 odstotka. Prejšnja generacija 3GS je imela razmerje vračil šest odstotkov.

Jobs je tudi opomnil, da iPhone 4 ni edini pametni telefon, ki se sooča s težavami pri sprejemu signala. Pri tem je navedel težave konkurenčnih blackberryja bold 9700 in HTC droid erisa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.