Iščejo ga. Pri sebi ima lahko orožje.

Foto: PU Novo mesto
Foto: PU Novo mesto
Policija išče 60-letnega moškega iz Novega mesta, ki naj bi v zgodnjih jutranjih urah streljal proti stanovanjski hiši.
Oglej si celoten članek

Kriminalisti in policisti PU Novo mesto iščejo 60-letnega Jožeta Pirha iz Novega mesta. Osumljeni naj bi danes v zgodnjih jutranjih urah v kraju Dobe na območju Krškega proti stanovanjski hiši izstrelil naboj. 

V streljanju ni bil nihče poškodovan. 

Osumljeni naj bi se s kraja dejanja odpeljal z osebnim avtomobilom Renault scenic, starejše izdelave, sive barve, registrskih oznak NM E4-284. Policija opozarja, da ima pri sebi še vedno lahko orožje. 

Vse, ki bi opazili moškega ali njegov avtomobil ali tiste, ki bi karkoli vedeli o njegovem izginotju prosijo, da to takoj sporočijo na številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 07:51 10. Maj 2017.

    JankoviĆevega tasta upraš

  • 19:30 9. Maj 2017.

    morda še iz pivke pa več hand granat to še bo luštno

  • 16:20 9. Maj 2017.

    "Izginilo" iz skladišč JLA...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.