Iščejo lastnike zaseženih predmetov

Foto: PP Šentilj
Foto: PP Šentilj
Policisti iščejo lastnike več izdelkov. Med drugim tudi okoli 1.800 kosov oblačil višjega cenovnega razreda.
Oglej si celoten članek

Policisti Policijske postaje Šentilj so 3. septembra opravili hišno preiskavo poslovnega objekta v Mariboru, katerega najemnik in uporabnik je osumljenec kaznivega dejanja velike tatvine.

Policisti so zasegli večjo količino različnih kozmetičnih izdelkov, parfumov in ličil. Zasegli so tudi okoli 1.800 kosov oblačil višjega cenovnega razreda, in sicer znamk Lacoste, Mammut, Hugo Boss, Guess, Desigual, Armani, Bogner, Tommy Hilfiger, Zerorh, Gucci, Dolce Gabana itd.

Osumljeni ne ve, kje jih je dobil

Za del zaseženih predmetov so policisti ugotovili, da izvirajo iz kaznivih dejanj, in so jih oškodovancem že vrnili. Za okoli 1.200 predmetov pa policisti še vedno ne vedo, od kod izvirajo, osumljeni pa ne zna pojasniti, kje jih je dobil. Policisti so namreč ugotovili, da je osumljenec po celotni Sloveniji od storilcev kaznivih dejanj že več let odkupoval vrednejše ukradene predmete in jih nato preprodajal.

Policija je zasežene predmete objavila v fotogaleriji na svoji spletni strani. Če bi kdo predmete prepoznal ali vedel, od kod izvirajo, policija naproša, naj to sporoči na telefonsko številko Policijske postaje Šentilj 02/650 08 50 med 7. in 15. uro ali na anonimno telefonsko številko policije 080 1200. Na svoji spletni strani so zapisali še, da bo po predhodnem dogovoru možen tudi ogled zaseženih predmetov. Fotogalerijo si lahko ogledate s KLIKOM na povezavo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:22 13. Marec 2014.

    Ne ve kje jih je dobil, hahahahahaha...<br />V obtožnico dodat še krajo, boste videli kako hitro se bo spomnil.

  • 20:14 12. Marec 2014.

    Ni treba biti Sherlock Holmes - tip je odkupoval ukradena oblačila od đankijev. Pri tistih oblačilih, ki imajo etiketo na …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.