Iščejo novega lastnika

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Prejšnji teden smo pisali o prostorski stiski, s katero se ubadajo v Zavetišču Horjul. Objavljamo fotografije nekaterih psov, katerih lastniki lahko postanete in tako preprečite njihovo morebitno usmrtitev.
Oglej si celoten članek

Spomnimo. V Zavetišču Horjul se zadnje čase soočajo s še večjo prostorsko stisko kot včasih. Nedavno so pripravili video, s katerim želijo spodbuditi ljudi, da bi vzeli k sebi tudi ostale pse, ne le najmanjše in najbolj prisrčne. V nasprotnem primeru bodo prisiljeni nekatere pse usmrtiti. Trenutno imajo sicer v zavetišču 44 psov in okoli 100 mačk.

Več podrobnosti in video si lahko ogledate v članku z naslovom Horjul: prisiljeni bodo usmrtiti pse. Fotografije štirinožnih prijateljev iz Zavetišča Horjul, med katerimi lahko izbirate, pa si oglejte v zavihku galerija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.