Iskal je prevoz, ostal pa brez vsega

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Trojica je na avtocestnem počivališču ponudila prevoz 46-letniku in ga že po nekaj metrih oropala ter vrgla iz vozila.
Oglej si celoten članek

46-letni Štajerec je v noči iz četrtka na petek, ki je na avtocestnem počivališču iskal prevoz do doma v okolici, je na koncu ostal brez prevoza, za povrh vsega pa je bil še oropan.

"Domačin je na avtocestnem počivališču v Tepanju prisedel v vozilo treh mlajših tujcev, med katerimi je bila ena ženska. Odpeljali so se proti naselju Tepanje, kjer so ga vrgli iz vozila in mu ukradli denarnico z manjšo vsoto gotovine, bančno kartico in mobilni telefon," pojasnjujejo na celjski policijski upravi, kjer dogodek intenzivno preiskujejo.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.