Iskali so orožje, našli pa skoraj kilogram heroina in kokaina

Foto: PP Maribor I
Foto: PP Maribor I
Policisti so se na hišno preiskavo odpravili iskat orožje, našli so še skoraj kilogram droge.
Oglej si celoten članek

Zaradi prijave povzročitve hude telesne poškodbe in nasilništva so ljubljanski kriminalisti dobili nalog za hišno preiskavo pri 45-letniku iz okolice Kamnika. Iskali so orožje, s katerim je grozil, našli pa so poleg pištole in kovinske palice tudi 475 gramov heroina in 389 gramov kokaina ter nekaj konoplje, metamfetamina in kofeina. 

Našli so tudi pet kosov lovskega orožja za katerega ima dovoljenje, ter skoraj štiri tisoč nabojev za kratkocevno in dolgocevno orožje. 

45-letnik, ki je v Italiji že bil v zaporu zaradi trgovine z drogami, na sojenje čaka v priporu. Policisti bodo tudi predlagali, da se mu trajno odvzame dovoljenje za posest orožja. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:14 18. December 2015.

    Naj pustijo mamila na miru, saj jih niso iskali !!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.