Italijanski policisti za roparji čez mejo

Foto: EPA
Foto: EPA
Na primorskih cestah se je v petek odvijala prava drama. Italijanski policisti so roparjema sledili na slovensko ozemlje.
Oglej si celoten članek

V petek nekaj pred polnočjo so italijanski varnostni organi prečkali italijansko-slovensko mejo, ker so zasledovali domnevno ukraden osebni avto. Vozniki se na znake ustavljanja italijanskih policistov niso odzvali.

V Devinu so vlomili v lokal in od tam pobegnili v notranjost Slovenije. Italijanska uniformirana policista sta storilcem sledila vse do odcepa za Sežano, kjer se je vozilo ustavilo. Štiri osebe, ki so bile v notranjosti vozila, so se razbežale in pobegnile. Policisti jih še niso izsledili. 

Po tem, ko so opravili ogled vozila, so ugotovili, da je bil avto 20. februarja ukraden v Italiji. Lastnik je svoje vozilo že prevzel. 

dezurni@zurnal24.si

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:58 28. Februar 2017.

    a naši pa nič,se tele makaronarji kar sprehajajo po Sloveniji?

  • 15:25 28. Februar 2017.

    viva italija,

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.