Ivanušič toži Savo Re

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Zvonko Ivanušič toži Savo Re zaradi nezakonitega prenehanja pogodbe o zaposlitvi.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili iz družbe Sava Re, so 30. septembra prejeli tožbo Zvonka Ivanušiča zaradi nezakonitega prenehanja pogodbe o zaposlitvi in delovnega razmerja.

Ivanušič zahteva, da ga Sava Re pozove nazaj na funkcijo predsednika uprave in mu za čas nezakonitega prenehanja delovnega razmerja do vrnitve nazaj na delo prizna delovno dobo z vsemi pravicami, ki izhajajo iz pogodbe o zaposlitvi predsednika uprave med Savo Re, d.d., in Zvonkom Ivanušičem. 

V družbi so zapisali, da bodo na tožbo odgovorili v zakonskem roku. 

Nadzorni svet Save Re je avgusta Ivanušiča odpoklical z mesta predsednika uprave. Razlog za odpoklic je bil opustitev dolžne skrbnosti ter prikrivanje in zavajanje nadzornega sveta družbe pri oziroma v zvezi z nakupom poslovne stavbe ACH. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.