Ivo Boscarol z novo veliko naložbo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Lokal naj bi odprli v začetku junija.
Oglej si celoten članek

Podjetnik Ivo Boscarol bo skupaj s kuharskim šefom Denisom Ibrišimovićem odprl gostinski lokal v Podskali, poročajo Primorske novice. Naložba je ocenjena na 646 tisoč evrov. 

Prenova naj bi bila končana do konca marca, lokal pa naj bi odprli v začetku junija. Župan Anton Lavrenčič je za Primorske novice dejal, da bo to za Vipavo gotovo velika pridobitev, saj gre za izjemno lokacijo, kakovostna gostinska ponudba pa bo pripomogla k razvoju turizma v občini.

Ibrišimović je sicer tudi šef Gostilne Podfarovž v Vipavi. Skupaj z Boscarolom pa želita v Podskali "uresničiti projekt, kakršnega še ni v Sloveniji". Medtem pa že skupaj načrtujeta nove projekte - prenočišča in luksuzni hotel.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 07:56 12. Januar 2023.

    Res je, več imaš več bi imel in bolj jamrajo vsi tisti, ki se imajo za posebneže zaradi > pošteno …

  • 23:19 11. Januar 2023.

    boscarol je dal svoji obcini 25 mio. kolk jih je dal joc? slednji samo jamra. Boscarol pa se je osvobodil …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.