Iz Drave potegnili truplo

Dopoldan so v kanalu reke Drave našli žensko truplo.
Oglej si celoten članek

Na kanalu reke Drave med Trniškim in Prepoljskim mostom v občini Starše med Miklavžem in Zlatoličjem so dopoldne iz vode potegnili žensko truplo. Pri dogodku so sodelovali mariborski poklicni gasilci, truplo pa se predali mariborskim reševalcem nujne medicinske pomoči, piše na spletni strani uprave za zaščito in reševanje.

Mariborski policisti so bili o najdbi trupla obveščeni okoli 11. ure.

"Na kraj so bili takoj napoteni gasilci in policisti. Pri mostu v Staršah so gasilci iz kanala potegnili žensko utopljenko. Policisti trenutno opravljajo ogled kraja najdbe trupla. Dosedanje informacije ne kažejo na to, da bi bilo storjeno kaznivo dejanje," pojasnjujejo na mariborski policijski upravi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.