Iz gozda se ne bo več vrnil

Foto: M. Ha.
Foto: M. Ha.
Žal mu niso mogli več pomagati.
Oglej si celoten članek

Pri naselju Fikšinci v občini Rogašovci je dopoldne pri delu v gozdu na občana padlo drevo. Kljub nudenju pomoči je umrl na kraju nezgode.

Nesreča se je zgodila okoli 9. ure. Gasilci PGD Sveti Jurij, Rogašovci, Nuskova, Večeslavci, Fikšinci in Pertoča so poškodovanega s tehničnim posegom izvlekli izpod drevesa. Kljub prvi pomoči reševalcev nujne medicinske pomoči je ponesrečenec umrl, na spletni strani piše Uprava RS za zaščito in reševanje.

61-letnik Blizu Ljubljane so ga zjutraj našli mrtvega Slovenija Tragedija ameriškega raftarja pri nas. To so podrobnosti

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:59 16. December 2023.

    Tragično, kje nekateri iščejo priložnost za smrt..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.