Iz Hoferja sporočajo: Če ste pri nas kupili ta izdelek, nam ga vrnite

Foto: Dejan Mijović Hofer
Kupnino vam bodo vrnili tudi brez predložitve računa.
Oglej si celoten članek

"Vse kupce obveščamo o umiku in odpoklicu izdelka Bio sadna rezina, vrsta brusnica-češnja (5 x 30 g), ki jo uvaža podjetje DE-VAU-GE Gesundkostwerk Deutschland GmbH. Izdelek je bil po ceni 2,99 EUR na voljo v naši redni ponudbi v vseh naših poslovalnicah," sporočajo iz Hoferja.

Foto: Uprava RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin Odpoklic V enem izmed rednih preverjanj kakovosti izdelkov je bila pri nekaterih pakiranjih ugotovljena prisotnost steklenih drobcev. Zato so se pri Hoferu skupaj z dobaviteljem odločili za preventivni odpoklic izdelka in ga umaknili iz prodaje.

"Izdelek ni primeren za zaužitje. Vrnete ga lahko v našo najbližjo poslovalnico in kupnino vam bomo vrnili tudi brez predložitve računa," sporočajo iz trgovske verige.

Za vsa dodatna vprašanja so kupcem na voljo od ponedeljka do petka med 8. in 18. uro na telefonski številki 01/83 46 600 in na elektronskem naslovu info@hofer.si.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 23:57 13. Oktober 2017.

    Hvala bogu, da takih "zvarkov" ne kupujem in ne jem. :)

  • 19:50 13. Oktober 2017.

    ODPOKLIC IZDELKA - TO NI RES !!!!!! Ta izdelek sem kupil danes popoldne ob 17.57 v Hoferju, Smledniška cesta 27, …

  • 15:50 13. Oktober 2017.

    Se zgodi. Hofer je vsaj odpoklical zadevo. Ko so se pa drobci stekla pojavili v cepivu v tujini pa ni …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.