Iz kabin žičnice še vedno rešujejo ljudi

Foto: Milan Šulc
Foto: Milan Šulc
Nekaj minut po 8. uri se je ustavila žičnica na Kanin. Kot je povedal v. d. direktorja družbe Sončni Kanin Marijan Skornišek, trenutno poteka reševanje oseb, ki so ostale v kabinah žičnice, pozneje pa bodo ugotavljali razlog zaustavitve.
Oglej si celoten članek

Med postajama A in B je v kabinah ostalo ujetih 19 ljudi, ki jih bodo spravili na varno, nato pa bodo začeli preiskovati razlog za ustavitev žičnice.

Skornišek je poudaril, da se je žičnica le ustavila in da zaenkrat napak ni videti.

Žičnico na Kanin so po temeljiti obnovi znova zagnali lansko jesen. Letošnji zimo je po obnovi žičniških naprav delovalo tudi smučišče. Več kot od zimske pa so si obetali od poletne sezone, saj naj bi med junijskimi vikendi prepeljali tudi po 500 gostov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.