Iz kokaina naredili pokal

Foto: Žurnal24 (Foto: EPA)
Kolumbijski policisti so zasegli repliko pokala svetovnega nogometnega prvenstva, narejeno iz kokaina.
Oglej si celoten članek

Policisti so 36 centimetrov visoko repliko odkrili v pošiljki na letališču v Bogoti. Pošiljka je bila namenjena v Španijo, je povedal Jose Piedrahita, vodja oddelka za boj proti mamilom in tihotapstvu.

Policija je repliko zasegla v petek med rutinskim pregledom na letališču, saj jih je zmotila „čudna barva pokala“. Vzorec replike so poslali v forenzični laboratorij, rezultati pa so pokazali, da gre za kokain.

Repliko pokala so tihotapci naredili iz 11 kilogramov kokaina, zmešanim z acetonom in bencinom, ki sta zmes naredila oblikovalno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.