Iz Kolpe potegnili truplo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V Učakovcih so iz Kolpe potegnili truplo moškega.
Oglej si celoten članek

Pri naselju Učakovci v občini Črnomelj so v torek iz reke Kolpe potegnili truplo moškega, za katerega domnevajo, da je bilo v vodi že dlje časa. Identiteta moškega še ni znana, vzrok smrti pa bodo skušali ugotoviti z obdukcijo, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Policisti so bili o najdbi obveščeni nekaj pred 14. uro. Iz vode so ga potegnili gasilci, navzoča sta bila tudi zdravnica in preiskovalni sodnik, ki je odredil sodno obdukcijo.

Kriminalisti sektorja kriminalistične policije PU Novo mesto nadaljujejo aktivnosti za ugotavljanje identitete moškega in vseh drugih okoliščin. O ugotovitvah bodo seznanili tožilstvo, so dodali.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.