Iz košare ukradel 100 evrov in kune

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V Mariboru je moški iz košare na kolesu ženski ukradel denar, ki je zamenjala na banki. Policija moškega še ni našla.
Oglej si celoten članek

Neznani moški kratkih temnih las oblečen v črno majico z večjim okroglim znakom na prsih rdeče belo modre barve z delnim napisom FUN, hlačami do kolen ter obut v bele športne čevlje, je včeraj ob 11.15 uri v Mariboru na ulici Vita Kraigherja pri banki, pristopil do 35-letne ženske, ter ji poskušal iz košare na kolesu odtujiti denarnico.

Dejanje mu je ženska preprečila, a ji je predrznež iz košare uspel vzeti kuverto s stotimi evri ter hrvaške kune v vrednosti 400 evrov. Storilec je nato pobegnil v smeri peš cone.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.