Na policijski postaji se je iz kuverte vsul bel prah, dve osebi v karanteni

Na Policijski postaji Ljubljana - Center se je iz sprejete pošte vsul bel prah.
Oglej si celoten članek

Kraj so zavarovali, posredujejo gasilci, več o dogodku pa bo znano kasneje, so za STA povedali na ljubljanski policijski upravi.

xxx

Kot je predvideno v takšnih primerih so policisti izvedli predvidene ukrepe: zavarovali so širšo in ožjo okolico in začeli z zbiranjem 
obvestil. 

Objekt Policijske postaje Ljubljana Center so izpraznili, dve osebi, ki sta bili v stiku s pošiljko, pa sta v karanteni.

Vsebino pošiljke so polslali v analizo na Inštitiut za mikrobiologijo in parazitologijo Veterinarske fakultete. Več bodo policisti spodočili, ko bodo znani rezultati analize.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:18 4. December 2017.

    Hahahah in spet vsi posrani .....

  • 15:35 4. December 2017.

    dve osebi v karanteni...............do novega leta ......

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.