Iz Ljubljane ven je vse stalo

Foto: Žurnal24 Prizor s severne ljubljanske obvoznice ob 15. uri. (Foto: bralec)
Petkovo popoldansko konico v prestolnici so zabelile prometne nesreče, zaradi katerih je bila zelo otežena pot proti Štajerski. Zastoji so bili tudi proti Primorski in Gorenjski. Stanje se normalizira.
Oglej si celoten članek

"Na severni ljubljanski obvoznici vse stoji," nam je okoli 15. ure sporočil bralec.

Zadnje vesti Prometno-informacijskega centra so, da so se razmere umirile, saj so posledice nesreče na štajerski avtocesti pred priključkom Sneberje v smeri Celja odstranili, sčasoma pa se je sprostil tudi zastoj, ki je zaradi tega nastal celo na severno in vzhodno ljubljansko obvoznico. Dodatno je stvari otežila še nesreča pri Bizoviku v smeri proti Zadobrovi, a so tudi posledice le-te že odstranili.

Potrpljenje največja vrlina
Sicer pa je zaradi popoldanske konice zastoj nastajal tudi na primorski avtocesti na priključku Brezovica v smeri Kopra, medtem ko so na gorenjski avtocesti vozniki stali med cestninsko postajo Torovo in Brnikom v smeri Jesenic, saj so tam potekala dela na avtocesti. Po zadnjih vesteh se je tudi tam promet že sprostil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.