Iz Ljubljanice izvlekli truplo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Gasilci so zjutraj pri toplarni Moste iz vode potegnili moško truplo.
Oglej si celoten članek

Ob 6.56 so na gladini reke Ljubljanice v bližini toplarne Moste v Ljubljani opazili moško truplo.

"Nekaj pred 7. uro smo bili obveščeni s strani občana, da je v bližini Fužinskega gradu v vodi opaženo truplo," je pojasnila Maja Ciperle Adlešič iz PU Ljubljana. "Na kraju so posredovali policisti in gasilci, ki so tudi iz vode izvlekli truplo starejšega moškega."

Po do sedaj zbranih obvestilih policije dogodek nima znakov kaznivega dejanja. "Identiteta moškega (starejši moški) še ni znana," še pravijo pri PU Ljubljana. "Prav tako policisti glede okoliščin dogodka nadaljujejo z zbiranjem obvestil."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:53 20. Februar 2017.

    Pritepencem v mejsto Lublana je to isti hurac !

  • 17:25 20. Februar 2017.

    URADNO: <br />Tehnična in druga pomoč<br />20.2.2017 6:56<br />LJUBLJANA<br />Ob 6.56 so na gladini reke Ljubljanice v bližini toplarne Moste …

  • 09:06 20. Februar 2017.

    pri toplarni ali pri F. gradu?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.