Iz Ljubljanice potegnili truplo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Iz Ljubljanice so potegnili truplo. Gasilci so ga predali reševalcem.
Oglej si celoten članek

Zjutraj je mimoidoči Regijski center za obveščanje Ljubljana obvestil o truplu v Ljubljanici. Na kraj so prišli gasilci, ki so okrog 10. ure zjutraj iz reke Ljubljanice ob Ambrožovem trgu iz vode potegnili truplo in ga predali ljubljanskim reševalcem.

O dogodku so bili obveščeni tudi ljubljanski policisti. Po prvih ugotovitvah so gasilci iz vode potegnili truplo moškega, katerega identiteta se ni potrjena, prav tako ni šlo za kaznivo dejanje.  Policisti bodo o ugotovitvah obvestili tudi pristojno tožilstvo, nam je sporočil predstavnik Policijske uprave Ljubljana, Vinko Stonjšek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 16:30 26. November 2011.

    Več podrobnosti na: http://slo-kronika.si/novice/utopljenec-v-ljubljanici-naj-bi-bil-brezdomec/

  • 14:55 26. November 2011.

    Spoštovani L.C.: Ambrožev in ne "Ambrožov" trg.

  • 13:17 26. November 2011.

    jst<br />Pri nas mrgoli sposobnih ljudi tako, da to sploh ni problem. Pogledajo te pa že vse vedo o tebi.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.