Iz Ljubljanice potegnili truplo

Iz Ljubljanice so popoldne potegnili moško truplo.
Oglej si celoten članek

Na območju Vevč so danes popoldne ob pol petih iz Ljubljanice potegnili moško truplo, po do sedaj zbranih podatkih ni šlo za kaznivo dejanje. 

V soboto zvečer je policija prejela obvestilo, da svojci pogrešajo 56-letnega moškega. Od takrat dalje je potekala iskalna akcija, v katero so bili vključeni tudi policisti vodniki službenih psov, policisti konjeniki, prav tako pa je bil aktiviran policijski helikopter. Truplo pogrešanega so našli danes popoldan. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:46 13. Oktober 2014.

    Se človek vpraša, kakšno je dejansko stanje psihe naroda. Samomori močno prekašajo žrtve na cesti, odgovorne službe pa "brez resorja" …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.