Iz ribnika potegnili moško truplo

Foto: Žurnal24 radovljica, utopitev, reševanje
Iz vode so ga potegnili že občani, oživljanje ni bilo uspešno.
Oglej si celoten članek

Kranjski  kriminalisti  so danes ponoči na območju Cerkelj na Gorenjskem  obravnavali  smrt  osebe v večjem ribniku. Po prvih podatkih je smrt  posledica  utopitve. Pokojni je bil iz vode izvlečen že pred prihodom policije,  prvo pomoč pa so mu nudili tudi policisti in gasilci. Oživljanje ni bilo uspešno. Odrejena je bila sanitarna obdukcija. Okoliščine ne kažejo na tujo krivdo za dogodek, so sporočili s kranjske policijske uprave. 

Portal uprave za zaščito in reševanje razkriva, da je klic na pomoč prišel nekaj minut čez polnoč, dogodek pa se je zgodil v naselju Češnjevek, občina Cerklje na Gorenjskem. Osebo, ki je bila v vodi, so še pred prihodom gasilcev izvlekli prisotni občani. Oživljanje ni bilo uspešno, dežurna zdravnica je potrdila smrt.

Fotografija je simbolna. 

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.