Iz rok mu je izpulil iPhone in pobegnil

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Neznani moški je potniku mestnega avtobusa iz rok iztrgal mobilni telefon in pobegnil.
Oglej si celoten članek

Ljubljanski policisti so bili v soboto zjutraj obveščeni o drzni tatvini na mestnem avtobusu. K oškodovancu je na avtobusu prisedel neznan moški. Moški je star med 18 in 23 let, ima "zabrito" frizuro, visok je okoli 180 centimetrov, rjave lase. Oblečen je bil v kavbojke, temno majico, obute pa je imel rdeče športne copate. 

Na končni postaji avtobusne linije številka 3 ljubljanskega potniškega prometa je oškodovanec pristopil do izhodnih vrat, pri čemer mu je neznanec sledil. Neznanec je oškodovancu iz rok izpulil mobilni telefon, znamke iPhone 6S, ki ga je oškodovanec takrat uporabljal, in stekel z avtobusa. 

Oškodovanec je bil oškodovan za približno 700 evrov. Policija nadaljuje z zbiranjem informacij o dogodku. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.