Iz Save potegnili moško truplo

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Gasilci so iz reke Save pri mostu v Tomačevem potegnili moško truplo, so sporočili iz Centra za obveščanje RS. Ljubljanska policijska uprava (PU) je bila o dogodku obveščena okoli 9.20.
Oglej si celoten članek

Z zbiranjem obvestil in ogledom so ugotovili, da gre za 46-letnega državljana BiH z začasnim prebivanjem v Ljubljani, na truplu pa ni bilo znakov nasilja.

Tiskovni prestavnik PU Ljubljana Vinko Stojnšek je še pojasnil, da po sedanjih ugotovitvah dogodek nima znakov kaznivega dejanja, o vsem pa bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.