Iz strahu pred možem prenočila v avtu

Žena zaradi strahu pred nasilnim možem celo noč preživela v avtomobilu.
Oglej si celoten članek

Krški policisti so bili včeraj popoldan obveščeni o nasilju v družini. Ugotovili so, da je 64-letni nasilnež dan prej izvajal fizično in psihično nasilje nad ženo, ki je zaradi strahu pred nasilnežem noč preživela v vozilu.Že dlje jo je sicer ustrahoval in ji grozil, da jo bo ubil.

Policisti so 64-letnemu moškemu zasegli orožje, za katero nima ustreznih dovoljenj in mu odvzeli prostost. Izrekli so mu prepoved približevanja žrtvi poleg tega pa ga bodo ovadili zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.