Iz svečomata ukradli celih 53 kovancev

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kot običajno pri vlomih v svečomate je bila s samim vlomom povzročena večja materialna škoda. Z mrliške vežice ukradli tudi za okoli deset tisoč evrov bakra.
Oglej si celoten članek

Policiste iz Dolenjskih Toplic je poklical lastnik svečomata na pokopališču na Dvoru, saj je opazil, da je bilo vlomljeno v svečomat. Neznanci so iz naprave pobrali 53 kovancev, a z dejanjem naredili za okoli 500 evrov škode, poročajo na PU Novo mesto. Odnesli so tudi videonadzorni sistem, skupaj s pomnilniško kartico in mikrofonom.

Odkrili so, da je razkrita tudi streha mrliške vežice. Z ogledom so ugotovili, da manjka okoli 70 kvadratnih metrov bakrene pločevine in 20 metrov bakrenih obrob. Kraja naj bi se zgodila v noči na petek, Občina Žužemberk pa je oškodovana za okoli deset tisoč evrov.

 

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:49 26. Avgust 2013.

    Pa katerega norca še denar v teh časih tišči, da na streho daje baker...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.