Iz usmiljenja ubil hčerko?

Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
Družinska tragedija v Sisku. Oče umoril nepokretno 23-letno hčerko. Na enak način hotel končati še svoje življenje, vendar je preživel.
Oglej si celoten članek

56-letni Josip Gregurić je umoril svojo 23-letno hčerko Marijano. Ugibajo, ali je to storil iz usmiljenja. Marijana je bila do leta 2009 prava lepotica, aktivna študentka ekonomije, ukvarjala se je z manekenstvom. Pred tremi leti pa so se začeli vse hujši glavoboli. Zdravniki so ji diagnosticirali tumor na možganih, po operaciji v Zagrebu se je domov vrnila povsem nepokretna.

Oče naj bi ji z umorom hotel skrajšati bolečine, zastrupljal jo je s tableti, rezal jo je po rokah. Sam je poskušal na enak način storiti samomor, vendar je preživel in se zdravi na intenzivni negi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:51 8. Oktober 2012.

    S tableti? Mislite z dlančniki?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.