Iz vode potegnili truplo

Foto: Prostovoljno gasilsko društvo Ptuj
Foto: Prostovoljno gasilsko društvo Ptuj
Popoldne je občan v reki Dravi opazil truplo.
Oglej si celoten članek

Okoli 16.37 so mimoidoči v reki Dravi na Ptuju opazili truplo. Posredovali so gasilci PGD Ptuj, ki so s pomočjo čolna truplo izvlekli iz reke Drave.

Sobota Info navaja, da gre po poročanju gasilcev PGD Ptuj za truplo starejšega moškega, ki so ga našli pod mostom za pešce.

NI bil med pogrešanimi osebami

Kot pooča portal Maribor24 gre za truplo starejšega moškega, ki naj ne bi bil med pogrešanimi osebami, v reki Dravi pa naj bil največ nekaj dni. Truplo je bilo v reki zagozdeno, a danes je bil pretok Drave manjši, gladina se je spustila za kakšen meter in ribiči so tako truplo lahko opazili, so povedali gasilci PGD Ptuj, ki so truplo izvlekli iz Drave.

Na kraju so tudi policisti, ki še opravljajo ogled in zbirajo obvestila. Okoliščine smrti in identiteta umrlega še niso znani, so za STA pojasnili na mariborski policijski upravi.

PREBERITE ŠE: 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:24 5. Maj 2016.

    V podnaslovu je slovnična napaka. Ker ste zasebni medij, verjetno varčujete in nimate denarja za lektoriranje, sami pa očitno ne …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.