Iz vozila reševali hudo poškodovano žensko in nosečnico

Foto: Žurnal24 main Fotografija je simbolična.
Foto: Žurnal24 main Fotografija je simbolična.
Voznik v nesreči ni bil poškodovan, jo je pa zato huje odnesla sopotnica.
Oglej si celoten članek

Ljubljanski policisti so bili nekaj pred 6. uro obveščeni o prometni nesreči s poškodbami na avtocesti v bližini izvoza Ljubljana-center.

Nemški voznik je vozil po avtocesti iz smeri Kozarij v smeri proti Grosuplju. V bližini izvoza Ljubljana-center je z vozilom zapeljal desno iz vozišča po travnati površini, kjer je trčil v obcestni jarek. 

Voznik v nesreči ni bil poškodovan. Hude poškodobe je utrpela potnica v vozilu, ki ima poškodovan prsni koš. Druga potnica v vozilu ni bila poškodovana, a so jo zaradi visoke nosečnosti odpeljali na pregled v Klinični center Ljubljana.

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.