Iz zvite pločevine so jih rezali

Foto: Sobotainfo.com Prometna nesreča Gederovci Foto: Sobotainfo.com Prometna nesreča Gederovci Foto: Sobotainfo.com Prometna nesreča Gederovci Foto: Sobotainfo.com Prometna nesreča Gederovci Foto: Sobotainfo.com Prometna nesreča Gederovci Foto: Sobotainfo.com Prometna nesreča Gederovci Foto: Sobotainfo.com Prometna nesreča Gederovci
Čelno trčenje pri mejnem prehodu Gederovci. Navkljub relativno nizki hitrosti hude poškodbe.
Oglej si celoten članek

Včeraj malo pred polsedmo zvečer je pred mejnim prehodom v naselju Gederovci pri gostišču Voroš prišlo do hude prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena dva osebna avtomobila.

Kot poroča portal sobotainfo.com so bile v čelnem trčenju udeležene tri osebe, gasilci so jih morali iz zvite pločevine reševati s tehničnim posegom.

Kot potrjujejo s Policijske uprave Murska Sobota je do nesreče prišlo, ko je voynik avtomobila, ki se je peljal proti Avstriji iz neznanega razloga zapeljal na nasproti vozni pas in čelno trčil v nasproti vozeče vozilo. Povzročitelj je vozil pod vplivom alkohola.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.