Izboljšajte svojo nokio N95

Foto: Žurnal24 Cene klicev med različnimi operaterji so sedaj zelo dragi. Evropska komisija si
Prenesite si nadgradnjo v20 in izboljšajte delovanje vaše nokie N95. Pohitrili boste kamero, podaljšali trajanje baterije in poskrbeli, da boste lahko hkrati izvajali več programov.
Oglej si celoten članek

Na spletni strani finskega proizvajalca telefonov Nokia smo našli brezplačno nadgradnjo firmware-a (osnovna navodila napravi za njeno delovanje) za nokio N95. Gre za verzijo v20, ki bo omenjeni aparat spremenila v ˝multimedijski računalnik˝. Z nadgradnjo boste pohitrili kamero, podaljšali trajanje baterije in poskrbeli, da boste lahko hkrati izvajali več programov. Nadgradnjo si lahko prensete z  http://europe.nokia.com/A4577225 .

 

Opozorilo: pred nadgradnjo (ki popolnoma pobriše vaš telefon) si naredite varnostno kopijo mobilnega aparata, da boste lahko stvari obnovili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.