Izgubil prikolico z avtomobilom

Foto: PU Murska Sobota
Foto: PU Murska Sobota
Lastnika obvestili preko centra za sodelovanje varnostnih organov.
Oglej si celoten članek

Minuli petek, malo pred 11. uro so murskosoboške policiste obvestili, da je v obcestnem jarku izven naselja Veščica v smeri Rankovec priklopnik z naloženim osebnim avtomobilom.

Policisti so ugotovili, da se je priklopnik med vožnjo odpel vlečnemu vozilu (avtodomu) in zapeljal čez jarek in kolesarsko stezo na njivo.

Priklopnik in vozilo na prikolici nista bila poškodovana. Lastnika, ki je državljan Avstrije, so obvestili preko Centra za sodelovanje varnostnih organov Dolga vas. Še istega dne okrog 17.30 se je vrnil po prikolico in vozilo.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:52 30. Oktober 2018.

    Mr. Bean, ki je šel iskat nov avto.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.