Izgubila boj za življenje

Foto: EPA
Foto: EPA
Nemka, ki je v napadu morskega psa izgubila roko, je umrla v bolnišnici.
Oglej si celoten članek

Jana Lutteropp, ki je bila od napada morskega psa med potapljanjem na Havajih na intenzivni negi, je izgubila boj s smrtjo. "Močno se je borila za življenje," je po navedbah tiskovne predstavnice bolnišnice na havajskem otoku Mauiju v izjavi dejala njena mati. "Sedaj je boj izgubila."

Lutteroppova se je potapljala ob obali Palauela v Makeni, ko jo je napadel morski pes in ji odgriznil desno ramo. Rešil jo je 57-letni učitelj Rick Moore, ki je slišal njene krike in videl kri na deski. Kot je dejal, je dekle večkrat izgubila zavest in se znova prebudila. Ponavljala je, da bo umrla.

V ponedeljek so iz bolnišnice sporočili, da je v zelo kritičnem stanju, v sredo je poškodbam podlegla.

Oblasti še vedno preiskujejo napad. Ker očividci niso videli živali, ni znano, katera vrsta morskega psa jo je napadla.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:25 23. Avgust 2013.

    ..........boj z življenjem

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.