Izkoristite suho vreme, prihaja nova pošiljka padavin!

Foto: Profimedia
Kaj nas čaka?
Oglej si celoten članek

Vremenoslovci napovedujejo ponoči pretežno jasno vreme. "Najnižje jutranje temperature bodo od 8 do 13 stopinj Celzija," pišejo pri Agenciji za okolje.

V soboto zjutraj in dopoldne bo pretežno jasno, popoldne pa spremenljivo oblačno. "Sredi dneva in popoldne bodo nastajale krajevne plohe in nevihte, ki bodo na vzhodu manj verjetne," napovedujejo pri Arsu. "Ponekod bo zapihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 20 do 25 stopinj Celzija."

Ohladilo se bo

Tudi v nedeljo bo zjutraj in dopoldne sončno, popoldne pa bodo možne krajevne plohe in nevihte. "V ponedeljek bo pretežno oblačno, dež se bo dopoldne razširil nad vso državo," pišejo pri Arsu. "Nekoliko hladneje bo. V torek bo večinoma oblačno, še bodo občasne krajevne padavine, deloma plohe."

Foto: Arso Modelska napoved za deset dni

Nad Alpami in osrednjim Sredozemljem se zadržuje šibko območje visokega zračnega tlaka. "Nad naše kraje s šibkimi vetrovi severnih smeri doteka topel in bolj suh zrak," razlagajo pri Arsu.

Od torka do četrtka padavine

Od torka do četrtka bo na vreme pri nas vplivalo plitvo ciklonsko območje, nato se bo nad Alpe od zahoda razširilo območje visokega zračnega tlaka.

Od torka do četrtka bo večinoma oblačno vreme s padavinami. "Najvišje dnevne temperature bodo večinoma med 15 in 20 stopinj Celzija," pišejo pri Arsu. "Proti koncu naslednjega tedna se verjetnost za padavine zmanjša, nekoliko topleje bo."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:59 24. Maj 2019.

    Za zanesljivo in brez tveganja posojiilo JAZ SEM PRIPRAVLJENA DODELITI FINANCNA POSOJIILA VSEM TISTIM, KI IMAJO SREDSTVA ZA PORAVNAVO DOLGOV. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.