Izkoristite, kar je ostalo od nedelje, tole prihaja ...

Foto: Profimedia Dež Foto: Profimedia Dež
Zvečer in ponoči bodo padavine postopno zajele večji del države.
Oglej si celoten članek

Zvečer in ponoči bodo padavine, tudi nevihte od zahoda postopno zajele večji del države. Najnižje jutranje temperature bodo od 11 do 16, ob morju okoli 18 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

V ponedeljek bo oblačno, pogosto bo deževalo, vmes bodo tudi nevihte. Predvsem na zahodu bodo krajevno možni tudi močnejši nalivi. Najvišje dnevne temperature bodo od 15 do 20, na Primorskem do 23 stopinj Celzija.

Tudi v torek in sredo bo večinoma oblačno, pogosto se bodo še pojavljale plohe ali nevihte.

Vremenska fronta je dosegla Alpe in bo v noči na ponedeljek dosegla naše kraje. Z jugozahodnikom v višinah k nam doteka dokaj topel in postopno bolj vlažen zrak.

Od četrtka dalje bo vpliv višinskega območja s hladnim zrakom nad našimi kraji predvidoma slabel, tako da bo vsaj prehodno nekoliko stanovitnejše. Potek v začetku prihodnjega tedna je še precej negotov, a zaenkrat je kakšna izrazitejša vremenska sprememba manj verjetna.

V četrtek bo že nekaj več sonca, čez dan lahko nastanejo še posamezne plohe ali nevihte. V petek in soboto zaenkrat kaže na sončno in toplejše vreme. Od nedelje dalje se nakazuje spet malo več možnosti za kakšno popoldansko ploho ali nevihto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.