Izkoristite Twitter za boljše poslovanje

Foto: Žurnal24
Twitter postaja čedalje bolj priljubljen med podjetniki. Zato je pomembno, da Twitter uporabljate učinkovito. Pripravili smo vam nekaj nasvetov.
Oglej si celoten članek

Twitter vam omogoča, da v 140 znakih napišete, kaj odlikuje vaše podjetje. Z barvami označite samo najpomembnejše stvari, saj bodo v nasprotnem primeru uporabniki imeli težave z branjem.
Ni dovolj samo, da ste na Twitterju, važno je, da vidite odgovore in sodelujete.

 

Sprašujte in objavljajte fotografije

Postavljajte vprašanja, saj je to ena izmed pomembnejših ugodnosti Twitterja. Prepričajte se, da ljudje, ki vas spremljajo, prispevajo k večjemu sodelovanju in vas povezujejo z uporabniki. Pazite, da boste ustvarjali anticipacijo in da ne boste uporabljali Twitterja samo za "tweetanje".

Objavljajte fotografije Twitpics, ki vam omogočajo, da se ostalim pokažete v najlepši luči. Objavite fotografije, ki bodo pokazale, zakaj je vaše podjetje prava izbira. Vedite, da se na Twitterju največkrat kliknejo prav Twitpics-i.

 

Ljudje vas spremljajo

Zavedajte se, da si nekateri preprosto ne zaslužijo odgovora - ko boste enkrat na twitterju, vas bo lahko vsak skritiziral ali pohvalil. Ljudje vam bodo sledili. Vedno se je dobro zahvaliti tistim, ki vas spremljajo, saj si bodo to zapomnili.
Odgovarjajte na čim več vprašanj strank, pa tudi če se vam ne ljubi pojasnjevati, kaj denimo trenutno počnete.

Posvetite nekaj pozornosti tudi ostalim na Twitterju. Ko imajo ti slab dan ali naznanijo slabo novico, jim pošljite sporočilo z optimistično noto. Če že sami od sebe z drugimi delite, kaj vam hodi po glavi, poskrbite, da bo to nad povprečnim nivojem inteligence. Sicer se pripravite na kritike.

Posvetite se multimedijskemu delu
Po eni strani "najtežji", a najbolj potencialen del Twitterja je 12-sekundni video posnetek. Čeprav je časovna določitev posnetka resnično kratka, ne gre pozabiti, da so najbolj uspešni in priljubljeni deli Twitterja naravnani multimedijsko.

Privabite ljudi
Zdaj, ko je brezposelnih bistveno več v primerjavi s preteklimi leti, je pravi čas, da privabite ljudi. Pošljite poziv, naj vam zainteresirani in dovolj usposobljeni pošljejo prošnje za delo. Res je, zdaj jih verjetno ne boste mogli zaposliti. Boste pa imeli večjo bazo iskalcev zaposlitve, ko se časi spremenijo.

Več nasvetov najdete na spletni strani smallbizbee.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.