Izletniki obviseli v zraku

Foto: Nino Verdnik
Foto: Nino Verdnik
Zaradi izpada elektrike je dopoldan 25 ljudi v kabinski žičnici na Pohorju za uro obviselo v zraku.
Oglej si celoten članek

Zaradi izpada električnega toka je dopoldne prišlo do motenj obratovanja krožno kabinske žičnice Pohorska Vzpenjača na Mariborskem Pohorju, so sporočili iz Športnega centra Pohorje.

Vzpenjača s 25 ljudmi je zaradi tega izpada obvisela v zraku, potrebovali so okoli uro, da so jo s pomožnim motorjem pripeljali v dolino, nato pa še eno uro za odpravo tehnične težave.

Zaradi izpada tako vzpenjača ni obratovala med 10. in 12.uro, sedaj pa obratuje normalno. Jutri bo sicer vzpenjača zaradi prireditve obratovala brezplačno.

Sedanjo vzpenjačo so sicer zgradili leta 2009, potem ko se je stara vzpenjača istega leta podrla zaradi dotrajanega stebra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 14:21 13. September 2012.

    Kaj pa te oni vejo. Odpusti jim, saj so z Ljubljane :-).

  • 23:09 8. September 2012.

    Torej naslednjic lahko pricakujemo sliko one se starejse....pomoznosti bo slika crno bela.

  • 19:15 8. September 2012.

    To staro sliko so dali zato, da se spomnimo katere gondole so bile, ko se je podrl steber :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.