Izmenjava oblek, igrač, knjig ...

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
S tem si bodo lahko vsi osvežili garderobo brez nepotrebnega zapravljanja denarja in podaljšali življenjsko dobo oblekam.
Oglej si celoten članek

Klub študentov občine Koper (KŠOK) pripravlja še zadnjo Izmenjavo oblek v letu 2016. Namen projekta je, da si obiskovalci izmenjajo obleke in ostale stvari, ki so še nosljive oziroma uporabne, vendar jih iz različnih razlogov posamezniki ne uporabljajo več.

S tem si bodo lahko vsi osvežili garderobo brez nepotrebnega zapravljanja denarja in podaljšali življenjsko dobo oblekam in ostalim stvarem, ki bi v nasprotnem primeru ostale pozabljene v omarah oziroma romale v smeti.

Odneseš, kolikor prineseš 

Projekt bo potekal po principu "odneseš, kolikor prineseš" za vsak predmet, ki ga boste prinesli, boste prejeli kupon. Ta kupon boste nato lahko zamenjali za predmet, izbranega med tistimi, ki jih bodo prinesli drugi obiskovalci.

Izmenjava bo 17. decembra 2016, med 10.00 in 18.00 uro, v prostorih Centra mladih Koper (CMK). Izmenjali si tudi igrače, knjige, CD-je in manjše hišne, še neuporabljene pripomočke. 

Na dogodku bodo imeli tudi EKO kotiček, kjer bodo zbirali zamaške, kartuše/tonerje, baterije in zdravila. Po končanem projektu se bodo vse stvari odnesle na pristojna odlagališča. Vse stvari, ki jim bodo ostale ob zaključku projekta, bodo donirali v dobrodelne namene.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.