Izmišljena ugrabitev

Foto: Žurnal24 (Foto: Anže Petkovšek)
Sedemnajstletnik je želel privabiti pozornost nekdanjega dekleta in uprizoril svojo ugrabitev.
Oglej si celoten članek

Kot smo poročali, je 17-letnik iz okolice Kopra v nedeljo zvečer poklical policijo in prijavil, da naj bi ga v Bošamarinu pri Kopru ugrabili štirje italijansko govoreči neznanci. Ti naj bi uporabili kombinirano vozilo neznanih italijanskih registrskih številk. Neznanci naj bi ga pri nogometnem igrišču v Bošamarinu na silo zvlekli v vozilo in ga proti njegovi volji odpeljali v kilometer oddaljen gozdiček pri Šmarjah, kjer naj bi mu roke zvezali z žico, nato pa ga z električnim kablom privezali k drevesu. Ob tem naj bi mu ukradli sto evrov.

Za pozornost bivšega dekleta
Koprski kriminalisti pa so ugotovili, da se trditve sedemnajstletnika ne skladajo z ugotovitvami preiskave. V nadaljevanju se je izkazalo, da si je ugrabitev ter rop izmislil in ju uprizoril. Kriminalisti in policisti so prišli do zaključka, da je dejanje storil z namenom, da pritegne pozornost nekdanjega dekleta.

Zoper sedemnajstletnika bodo kriminalisti podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Kopru zaradi krive ovadbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.