Izpadlo je tretje kolo

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Na dražbi, ki bo 11. februarja, bo na prodaj 17 predmetov, ki so jih zasegli pri Jankovićevih v Grosuplju.
Oglej si celoten članek

Čeprav je sodišče včeraj umaknilo napoved dražbe predmetov, ki so jih konec lanskega leta zasegli pri Juretu Jankoviću, dražba 11. februarja bo. Da je oklic dražbe umaknjen, nas je opozoril bralec, na sodišču pa so pojasnili, da je sodni izvršitelj pred dnevi na seznam zarubljenih predmetov, ki jih bo mogoče kupiti, pozneje dodal tretje Jankovićevo kolo, ki je ob prvi napovedi dražbe nehote izpadlo s seznama. Sodišče je včeraj popoldne napoved dražbe znova objavilo.

Na prodaj bo tako 17 predmetov, med drugim sef, dva TV-sprejemnika, sedežna garnitura, miza s sedmimi stoli, šest umetniških slik in pet grafik ter hladilna vitrina za vino. Dražba bo ob štirih popoldne na Plemljevi ulici 2 v Ljubljani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:29 30. Januar 2013.

    mislim če bodo vsem tajkunom zaplenli nam pa prodajali njihove reči,s kom pa bomo kupili če so nas čist zmolzli

  • 14:54 30. Januar 2013.

    Pa to ja smrdi po srbski rakiji,še kerega ki šlak trofi.Srbska mafija bo to sigurno kupila.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.