Izredne seje glede kandidata(ke) ne bo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Poslanska skupina SDS je včeraj ostalim skupinam poslala predlog za sopodpis zahteve za sklic izredne seje v zvezi z zapleti glede kandidata za evropskega komisarja. SDS ni zbrala dovolj podpisov.
Oglej si celoten članek

Do roka, torej do danes, do 12. ure se nobena poslanska skupina ni odločila, da prispeva podpise poslancev. Nekateri se na poziv niso niti odzvali; pisno odločitev je SDS prejel le s strani DeSUS-a in N.Si-ja.

"Kljub temu, da se z najverjetnejšo kandidatko Slovenije za komisarko, Alenko Bratušek, ukvarja vsa slovenska politika doma in v tujini, kljub temu, da njene škandalozne kandidature ne podpira, so take odločitve poslanskih skupin težko razumljive," na spletni strani komentira SDS.

Nadaljujejo, da ima kljub vsemu "ključ rešitve zapleta in sramote v rokah mandatar, gospod Cerar, ki pa svoja stališča stalno spreminja in so povzetek ali zadnjega razgovora, ki ga je opravil s predsednikom Evropske komisije Junckerjem ali pa s kakšno vplivno osebo iz ozadja slovenske politike, ki pilotira vse slovenske leve vlade".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:26 18. September 2014.

    Ključe za rešitev ima Juncker, saj je SDS v njegovi skupini poslancev v evropskem parlamentu, če oni nič ne morejo …

  • 12:38 5. September 2014.

    Za vas bi bilo edino sprejemljivo, da je komisar Janša ali Zver, je tako?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.