Izredni dogodek v celjski bolnišnici, minister zahteva pojasnila

Foto: Gregor Katič
Foto: Gregor Katič
V Splošni bolnišnici Celje je prišlo do izrednega dogodka.
Oglej si celoten članek

Z ministrstva za zdravje so sporočili, da so bili zgodaj zjutraj obveščeni o izrednem dogodku v celjski bolnišnici. "Minister za zdravje Danijel Bešič Loredan in v. d. direktor Urada za nadzor, kakovost in investicije v zdravstvu Aleš Šabeder se bosta dopoldne sestala z vodstvom bolnišnice in zahtevala pojasnila," so zapisali. 

"Lahko potrdim, da je prišlo do izrednega dogodka, ki ga obravnavamo. O njem smo obvestili ministrstvo za zdravje in policijo, vzpostavljen je bil tudi kontakt s svojci. Več informacij trenutno ne moremo dati," je za STA povedala vodja službe za odnose z javnostmi v celjski bolnišnici Danijela Gorišek.

Po neuradnih navedbah sta v dogodek vpletena dva bolnika. Po poročanju N1 naj bi svojcem pacienta napačno sporočili, da naj bi bolnik preminil.

Na Policijski upravi Celje pa so za STA pojasnili, da zbirajo obvestila v smeri suma storitve kaznivega dejanja nevestnega dela v službi.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 11:28 15. September 2022.

    bogovi v belem, nesposobnezi

  • 11:20 15. September 2022.

    S tole Celjsko bolnišnico je nekaj zelo hudo narobe!!!

  • 11:12 15. September 2022.

    Kaj pa tisti gobčni dr Drkađijo - Banananjam, še dela tam?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.