Izsilil in zbil kolesarja

Foto: Žurnal24 (Foto: iStockphoto)
Včeraj je mlajši voznik zbil kolesarja, ki je v trku utrpel lažje telesne poškodbe.
Oglej si celoten članek

V Postojni je včeraj 26-letni voznik osebnega avtomobila iz Postojne pri vključevanju z avtoceste na glavno cesto izsilil prednost 31-letnemu kolesarju iz Postojne. V trčenju se je kolesar lažje telesno poškodoval. Zoper povzročitelja bodo policisti napisali obdolžilni predlog.

V istem kraju so zaradi vožnje pod vplivom alkohola pridržali 65-letnega voznika osebnega avtomobila iz okolice Pivke, ki je imel v litru izdihanega zraka 0,61 miligrama alkohola.

Na bencinskem servisu v okolici Postojne pa je neznani voznik osebnega avtomobila natočil za 47 evrov goriva in s kraja odpeljal, ne da bi račun poravnal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.