Izsiljeval mladoletnico

Foto: Žurnal24
35-letni moški izsiljeval mladoletno dekle.
Oglej si celoten članek

Novogoriški kriminalisti so prijeli 35-letnega Vipavčana, ker je izsiljeval mlajše dekle. Mladoletnica mu je izročala različne količine denarja, nato pa se ga je zaradi prestrašenosti le odločila prijaviti policiji.

Včeraj so ga aretirali med ponovnim poskusom izsiljevanja dekleta. Zoper Vipavčana, sicer starega znanca policije, so podali kazensko ovadbo in ga izročili dežurnemu preiskovalnemu sodniku.

Ni bila edina
Kriminalisti sumijo, da je osumljenec na enak ali podoben način izsiljeval še druge mladoletne osebe, zato vse morebitne oškodovance pozivajo, naj to takoj prijavijo na števliki policije 113 ali 080 1200 ali na najbližji policijski postaji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.