Iztiril je vlak, jutri zamude

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Med Zidanim Mostom in Hrastnikom je nocoj iztiril tovorni vlak.
Oglej si celoten članek

Po poročanju portala zon.si je vlak med Zidanim Mostom in Hrastnikom iztiril v smeri proti Ljubljani. Po dogodku so zaprli oba tira, po pričakovanju bo odstranjevanje posledic dolgotrajno. Natančen vzrok nesreče še ni znan.

Jutri lahko potniki v železniškem prometu pričakujejo zamude. Pristojni bodo sicer uredili nadomestne avtobusne prevoze, vendar ti naj bi čakali tudi vlake iz drugih smeri.

Omenjeni portal še poroča, da bo za Zasavce vlak proti Ljubljani vozil vse do Hrastnika in nazaj proti Ljubljani, zamude pa bodo nastale, saj bo vlak čakal potnike, ki jih bodo z avtobusom pripeljali iz Zidanega Mosta.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 06:02 20. Junij 2017.

    Ja itak, ce gre ves denar v zeleznice.

  • 05:54 20. Junij 2017.

    Ko bi videl v kakšnem stanju je cesta med Zidanim mostom in Hrastnikom, smrtno nevarna. Trenutno je še celo zaprta …

  • 01:35 20. Junij 2017.

    A v tako slabem stanju so te nase zeleznice? Cudno, ko pa gre toliko denarja v Slovenske zeleznice. Se prispevke …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.